Kom ons team versterken!

Kom bij ons team en help ons om de stad van morgen te creëren. Solliciteer nu.

Ik solliciteer!

Hoe komt u bij ons team?

Vind onze vacatures op stepstone.be of op onze pagina op LinkedIn.

U kunt uw sollicitatie ook via het onderstaande formulier bezorgen. Wij zullen die bestuderen en zo snel mogelijk opnieuw contact met u opnemen.

Goede redenen om bij ons team te komen

Een unieke werkervaring

Bij Bouygues Immobilier Belgium zorgen we ervoor dat u vanaf uw aankomst wordt begeleid en dat u een actieve rol speelt bij uw integratie in het bedrijf. U ontmoet alle teamleden individueel en wordt opgeleid om met alle tools te werken voordat u zelfstandig verder gaat.

U neemt ook zo snel mogelijk na uw aankomst deel aan een introductiedag op het hoofdkantoor van Bouygues Immobilier in Parijs. Daar neemt u deel aan discussies en leuke activiteiten over het werk van een ontwikkelaar om uw omgeving beter te begrijpen.

U zult ook een toespraak van verschillende leden van het directiecomité van de groep bijwonen om een beter inzicht te krijgen in de uitdagingen van het bedrijf, maar ook in de cultuur en de wereld waarin het actief is.

Een compleet en exclusief opleidingsaanbod!

Ons doel is om u te helpen uw talent en expertise te ontwikkelen, met als doel u persoonlijk en professioneel te laten groeien. Als medewerker van Bouygues Immobilier hebt u toegang tot een uitgebreid en gevarieerd aanbod van opleidingen om u te helpen uw beroepsvaardigheden te ontwikkelen, maar ook om u persoonlijke ontwikkeling en leidinggevende vaardigheden eigen te maken.

Ze worden door interne en/of externe trainers in onze bedrijfsuniversiteit gegeven. Elke medewerker heeft toegang tot het online opleidingsplatform BI Learn. Deze opleidingen zijn nuttig voor het beheer van uw tijd en kunnen op aanvraag en volledig zelfstandig worden gevolgd door een eenvoudige verbinding op een pc, tablet of smartphone.

Ontwikkelen binnen het bedrijf en de groep

Bouygues Immobilier stimuleert de ontwikkeling en de interne groei van de medewerkers. Of het nu intern is of binnen de groep, om geografische of functionele redenen, geef uw carrière een nieuwe impuls met de mobiliteitsaanbiedingen. Meer dan 40 % van de functies wordt elk jaar intern ingevuld (70 % van de sleutelfuncties) en daar zijn we bijzonder trots op!

Een evoluerende werkomgeving op maat van iedereen

Ons agentschap is zodanig ingericht dat iedereen naargelang de behoeften en naarmate de dag vordert zijn eigen werkruimte kan kiezen: vergaderzalen, gezellige ruimten, creatieve ruimten, bibliotheek, bubbels voor vertrouwelijke gesprekken, ruimten voor videoconferenties enz. Het idee is om onze medewerkers verschillende plaatsen aan te bieden, afhankelijk van het gebruik dat zij ervan zullen maken. De akoestiek, de verlichting, de luchtkwaliteit en de ergonomie van de werkplekken krijgen bovendien prioriteit.

Onze lokalen zijn ook toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit (PBM), zowel wat betreft de toegang (liften, ruimten enz.) als wat betreft het gebruik via de inrichting van de werkruimten en het meubilair.

Een samenwerkingsgeest

De werkomgeving is bevorderlijk voor de uitwisseling van informatie en maakt efficiëntie en samenwerking mogelijk. Ze versterkt de transversaliteit en de teamgeest, twee elementen die essentieel zijn voor het succesvolle beheer van de projecten, wat de kern van onze activiteiten is. Om vastgoedoperaties vorm te geven, vanaf het zoeken naar een stuk grond tot de overhandiging van de sleutels, verloopt elk project in verschillende stappen met meerdere gesprekspartners. Wat is er beter dan een participatieve en op samenwerking gebaseerde aanpak om al deze knowhow te combineren en als team oplossingen te ontwikkelen?

Sollicitatieformulier