Uw aankooptraject

Wij staan u gedurende de volledige aankoop bij, vanaf het ontstaan van uw project tot de overhandiging van de sleutels en tot 10 jaar daarna. Hieronder ziet u uw traject bij Bouygues Immobilier Belgium.

Mijn project bij Bouygues

Het aankooptraject bij Bouygues Immobilier Belgium

Het zit in het DNA van Bouygues Immobilier Belgium om u te begeleiden bij uw projecten en u te helpen de beste keuzes te maken. Het is veel meer dan een gewone dienst. Wij staan voor u klaar om u dagelijks persoonlijk te begeleiden om u zo tevreden mogelijk te stellen.

Wij begeleiden u vanaf het ontstaan van uw project tot 10 jaar na de oplevering. Bij Bouygues Immobilier Belgium hebt u een specifieke contactpersoon die bij elke stap in uw traject naar u luistert.

Maar eerst: de kennismaking

Zoals de naam al aangeeft, is dit een afspraak om u en uw project beter te leren kennen. Onze adviseurs zullen u helpen om het project te verfijnen en eventuele grijze zones met u te verduidelijken. Ons doel is om voor u de ideale woning voor uw project te vinden uit het aanbod van Bouygues Immobilier Belgium.

Ik maak een afspraak

1

DE ONDERTEKENING VAN HET COMPROMIS

U hebt DE woning gevonden die bij uw project past! Nadat uw bod is aanvaard, is de volgende stap de ondertekening van het compromis. Dit is een cruciale stap. Hij bezegelt de exclusieve verkoop van de woning die u hebt gekozen.

2

VUW ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Uw administratieverantwoordelijke voor de verkoop zal u volgen en u adviseren tot uw afspraak bij de notaris. Financiële regelingen, opheffing van opschortende clausules, kredietaanbod... Wij zijn er om u te helpen om de ondertekening bij de notaris voor te bereiden.

3

DE ONDERTEKENING VAN DE AKTE BIJ DE NOTARIS

Nadat u uw ontwerpakte hebt ontvangen en zorgvuldig hebt bestudeerd, maakt u een afspraak bij uw notaris om uw eigendomsakte te bekrachtigen. In deze faze zou u uw eerste verzoek tot storting moeten hebben gefinancierd. Uw akte is ondertekend: u bent nu de eigenaar van uw toekomstige woning van Bouygues Immobilier!

4

MIJN PERSONALISERING

Wilt u stopcontacten toevoegen of een muur verwijderen of toevoegen? Uw klantenrelatiebeheerder staat voor u klaar om u bij deze stap te helpen*. U hebt ook de keuze om de afwerking van uw huis te personaliseren door uit onze selectie materialen te kiezen. Bij Bouygues Immobilier Belgium kunt u uw afwerkingskeuzes ook rechtstreeks vanuit uw klantruimte maken.

5

DE OVERHANDIGING VAN DE SLEUTELS

Ook bekend als de ”voorlopige oplevering”, het is D-day! Samen met uw klantenrelatiebeheerder maakt u een inventaris van uw woning op en van de inrichting van uw accommodatie en ondertekent u een verslag van de oplevering. Wij overhandigen uw sleutels en vanaf dat moment bent u thuis!

6

DE DIENST NA VERKOOP

Door voor de aankoop van een nieuwe woning te kiezen, geniet u van garanties tot 10 jaar na de oplevering (Wet Breyne). Bouygues Immobilier Belgium staat gedurende deze volledige periode ter beschikking om u te helpen met al uw vragen of problemen. U kunt uw vraag rechtstreeks via uw klantruimte stellen.

*De wijzigingen van de plannen en de aanpassing van de woningen zijn afhankelijk van de uitvoeringsfase van de werkzaamheden en de aard van de wijzigingen. Bouygues Immobilier Belgium behoudt zich het recht voor om uw verzoeken op basis van deze criteria te aanvaarden of te weigeren.