Kies voor Bouygues Immobilier Belgium

Bouygues Immobilier Belgium is een filiaal van Bouygues Immobilier, onderdeel van de groep Bouygues. Wij ontwikkelen en bieden onze klanten een reeks nieuwe woningen voor hun vastgoedaankoop en investeringsprojecten aan.

Ontdek onze nieuwe projecten

Het leven begint hier...

Onze opdracht bestaat erin leefruimten te bedenken en te ontwerpen die aan ieders behoeften beantwoorden, rekening houdend met alle gebruikers op alle niveaus: van de bewoner van de woning, over de wijk en de animatie, tot de ontwikkeling van de stad.

Wij willen zo dicht mogelijk bij onze klanten staan om hun behoeften beter te begrijpen en hen beter te begeleiden in hun project en hun zoektocht naar ruimten waar het goed leven is.

Wij positioneren ons ook als een nauwe partner van de plaatselijke autoriteiten, die wij helpen om de stad op een deugdzamere en doordachtere manier te ontwikkelen. Wij zijn een voorstander van koolstofarm bouwen en zijn gevoelig voor de plaats van de natuur in de stad en voor goed samenleven. Wij streven ernaar om de dingen op een menselijkere en duurzamere manier te doen, in dienst van het goede leven samen.

Onze missies en waarden

Onze missie is om verandering te stimuleren, onze activiteiten en onze impact te herdenken door meer deugdzame en verantwoorde aspecten voor iedereen in onze denkwijze te integreren.

Onze twee belangrijkste waarden zijn respect en durf.

Respect betekent eenvoudig, open, luisterend en verantwoordelijk zijn. Respectvol voor onze klanten door onze belofte na te komen, respectvol in onze teams door de kwaliteit van de relaties, respectvol voor het milieu en de gebieden door ons MVO-engagement en onze geworteldheid. Bovendien moeten wij als veranderingsstimulans een gevoel voor risico en controle hebben en altijd ethisch handelen.

Een woning zoeken

Waarom voor Bouygues Immobilier Belgium kiezen?

Goede begeleiding

Wij staan u bij elke stap van het project bij om u te helpen bij het beheer van uw vastgoedproject.

UW AANKOOPTRAJECT

Personaliseer uw woning

Van de uitrusting tot de decoratie: ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw woning te personaliseren.

 

Beveilig uw aankoop

Profiteer van de beste bescherming voor uw investering of uw hoofdverblijfplaats voor een zorgeloze aankoop.

DE GARANTIES