Bouygues Immobilier, veel meer voor u.

Vastgoedeigenaar worden, het is een mooi project. U moet sereen kunnen kiezen, de tijd hebben om na te denken en concrete antwoorden krijgen op uw vragen. Bij Bouygues Immobilier hebben we dat goed begrepen en maken we er een erezaak van dat u tevreden bent.

Onze eerste prioriteit is een vertrouwensrelatie opbouwen. Gebaseerd op 5 sleutelwaarden.

Transparantie:  Ongeacht het project, we vermelden altijd onze prijzen en oppervlakten. De prijs omvat de volgende elementen:

Nabijheid: : Een speciaal contactpersoon begeleidt u bij elke stap van uw vastgoedproject.

  1. Van het vinden van uw project tot het verwerven ervan. Onze sales consultant gidst u bij elke stap.
  2. Onze customer relations manager vergezelt u bij het ondertekenen van de akte. Hij helpt u de afwerkingen te kiezen en zelfs uw eigendom te personaliseren. Hij staat u bij gedurende het hele proces, tot de overhandiging van de sleutels. Samen met hem bezoekt u uw project twee keer vóór de oplevering, om eventueel voorbehoud te minimaliseren:
    • Bij het installeren van de wanden, om er zeker van te zijn dat de interieurvolumes overeenstemmen met uw wensen.
    • Vóór de voorlopige oplevering, om alle details 100% te checken.
  3. Gedurende 10 jaar na de oplevering blijft een verantwoordelijke van de dienst na verkoop tot uw dienst.

Diensten: : Of u nu koper-bewoner bent of koper-investeerder, we bieden u specifieke diensten aan op maat van uw behoeften. We brengen u in contact met bekwame financiële experts, bieden garantiepacks voor de verhuur van uw eigendom, gaan op zoek naar een onafhankelijk beheerder…

Degelijkheid en betrouwbaarheid: : De aannemers met wie we werken voor de bouw van uw woning zijn door het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur erkend in categorie 8 (de hoogste).

Bouygues Immobilier is een filiaal van de groep Bouygues, met een marktkapitalisatie van meer dan 10 miljard euro. Zijn solvabiliteit is dus verzekerd.

Ons advieskantoor in de Louizalaan 240, 1000 Brussel is open van maandag tot vrijdag van 10 tot 18u of op afspraak buiten de openingsuren.

Door op deze website te blijven, stemt u in met het gebruik van cookies, het bieden van gepersonaliseerde diensten en aanbiedingen op basis van uw interesses.

Accepteren | Cookies instellen