Dankzij ons partnerschap met Proximus zal uzelf of uw huurder, voor bepaalde projecten, gedurende 6 maanden kunnen profiteren van een gratis Pack Familus met internet, digitale tv en vaste telefonie ter waarde van € 67/maand. De installatie en activering (ter waarde van € 59) zijn eveneens gratis! *

Opgelet: dit aanbod is uitsluitend geldig als uzelf of uw huurder op de datum van activering nog niet gedomicilieerd is op het bij ons gekochte vastgoed.

Dit aanbod is uiteraard zonder enige verplichting: na een jaar kiest u zelf of u bij Proximus blijft of niet.

Bent u van plan uw vastgoed te verhuren? Dan beschikt u over een bijkomend argument om potentiële kandidaten te overtuigen. Bezorg ons in dat geval de gegevens van uw huurder zodat hij van de promotie kan genieten.

Voor meer info over het Pack Familus kunt u terecht op www.proximus.be.

 

* Bovenop de algemene voorwaarden van Proximus gelden ook de volgende specifieke voorwaarden. 
Ontvang gedurende de eerste 12 maanden gratis een Pack Familus M met internet, digitale tv en vaste telefonie (t.w.v. € 67/maand). Na de eerste 6 maanden wordt het Pack betalend. De installatiekosten (t.w.v. € 59) zijn gratis. 
Enkel het maandelijks abonnement op het Pack maakt deel uit van de aanbieding, niet het belverkeer, bijkomende opties, gehuurde films, … Proximus kan de samenstelling en prijs van het Pack wijzigen. 
De aanbieding is persoonlijk en niet overdraagbaar, voor privépersonen die voor de eerste keer een tot dan toe onbewoonde nieuwbouwwoning zullen betrekken als huurder of eigenaar. 
Aanbieding voor bestaande Proximus-klanten en nieuwe klanten die op datum van de aanvraag tot activering van het aanbod nog niet verhuisd zijn naar de hierboven gespecificeerde nieuwbouwwoning. Toekenning gebeurt op basis van adres. 
Als je binnen de eerste 6 maanden na de activering opnieuw verhuist, wordt het aanbod stopgezet. 
De aanbieding geldt enkel indien het voornoemde Pack Familus M met internet, digitale tv en vaste telefonie volledig technisch beschikbaar is. 
Niet verenigbaar met andere lopende acties of andere productcombinaties die de Proximus-klant eventueel al heeft. 
De aanbieding kan ten laatste worden geactiveerd op 31 januari 2018.

 

Door op deze website te blijven, stemt u in met het gebruik van cookies, het bieden van gepersonaliseerde diensten en aanbiedingen op basis van uw interesses.

Accepteren | Cookies instellen