Blog :
Vastgoed met opvolging, ook na aankoop

Vastgoed met opvolging, ook na aankoop

Net eigenaar van een nieuw appartement, afgewerkt of nog in aanbouw? Uw verantwoordelijke voor dienst na verkoop staat de komende 10 jaar tot uw beschikking.

Net eigenaar van een nieuw appartement, afgewerkt of nog in aanbouwUw verantwoordelijke voor dienst na verkoop staat de komende 10 jaar tot uw beschikking.

U hebt geopteerd voor een nieuw appartement? Dan kunnen we je alleen maar feliciteren met uw keuze voor zekerheid en duurzaamheid, in alle opzichten. U bent alvast zeker dat u van bij het overhandigen van de sleutels recht hebt op een gepersonaliseerde opvolging.

Want u krijgt een contactpersoon toegewezen die u zal bijstaan voor de hele periode van de tienjarige aansprakelijkheid: je After-sales Manager. Hebt u een vraag of een probleem, dan vindt u bij hem of haar een luisterend oor. U krijgt altijd een antwoord en, wanneer nodig, een snelle tussenkomst om het probleem binnen de kortste keren op te lossen.

Aannemers van de hoogste categorie

Om die waarborg van 10 jaar waar te maken, doen belangrijke projectontwikkelaars als Bouygues Immobilier Belgium uitsluitend een beroep op aannemers van het hoogste niveau. Die vallen volgens de normen van het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur in categorie 8. Waarom zij? Omdat deze bedrijven groot genoeg zijn en over een solide financiële draagkracht beschikken om werven van grote omvang aan te kunnen, met genoeg structurele flexibiliteit om alle eventualiteiten het hoofd te bieden. Ze stellen ook een toegewijde werfingenieur aan die speciaal is opgeleid om toekomstige eigenaars te helpen bij het personaliseren van hun appartement.

Ik kies voor Bouygues Immobilier

We doen er alles aan om uw aankoop te vergemakkelijken.

property-1-l-property-2-conseiller

Een specifieke contactpersoon voor elke stap in mijn project

property-1-l-property-2-calendrier

Een duidelijk en transparant traject

property-1-l-property-2-talk

Een persoonlijke ruimte om mijn project op te volgen

property-1-l-property-2-invest

Garanties tot 10 jaar na de oplevering